Online tanulás

Az okosdoboz.hu honlap nyitó oldalán évfolyamonként (1-12) és tantárgyankéti bontásban vannak szórakoztató, gyakorló feladatok. Az évfolyamoknak saját színük van, minden évfolyamon minden tantárgyhoz találsz feladatokat. A szín jelzi, hogy a feladat melyik évfolyamnak szól, Van gyakorlásra és tudáspróbára is lehetőség. Jó szórakozást! Elérheted innen! 

Nemzeti Pályaorientációs Portálon regisztráció után tudtok kérdőívekhez hozzáférni, érdeklődési irányaitok, képességeitek készségeitek feltárásához az alábbi linken: Elérheted innen!

Ezen a felületen pedig regisztráció nélkül tudtok még az előzőekben írtakhoz kérdőíveket tölteni, Elérheted innen!

Sok segítséget kaphattok a MOZAIK kiadó honlapján is, többek között 3-4 perces videofilmeket tudtok megnézni érdeklődéseteknek (földrajz, történelem, biológia, stb...) megfelelő témakörökben, természetesen itt is regisztráció után! Elérheted innen!

Az NFI Filmarchívum szakemberei által összeállított 90 mozgóképet tartalmazó válogatásban irodalmi alkotások filmváltozatai, fontos történelmi, ifjúsági és animációs filmek szerepelnek, melyek felhasználhatók a magyar irodalom, történelem és médiaismeret online oktatásához, továbbá hozzájárulhatnak a tartalmas kikapcsolódáshoz is. Elérheted itt!